web analytics
Home / Diensten / Stukadoorswerk

Stukadoorswerk

Door nauwe samenwerking met ervaren stukadoors bieden we een breed scala stukadoorswerkzaamheden aan. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden en technieken die we verzorgen.

Schuurplafond

Schuurwerk is een traditionele eindafwerking met een zanderig oppervlak en een draaiende schaduwwerking, die toe te passen is in elk interieur.
Het wordt gemaakt van gips waaraan zilverzand en kalk is toegevoegd. Met een spons worden er in de natte mortel overlappende cirkelvormen gedraaid, waarbij een fijn gestructureerd plafond ontstaat.

Als het geheel is opgedroogd krijgt u een mooie warme witte kleur, met draaiende schaduw- en vlameffecten.
Door de verschillende soorten licht ziet het schuurwerk er ieder keer weer anders uit, waardoor het niet snel gaat vervelen. Bij deze afwerking is sausen niet meer nodig.

http://keeskokschilderwerken.nl

 

 

 

Glad pleisterwerk

Als de muren uitgeraapt zijn kunnen ze meteen worden voorzien van glad pleisterwerk. Alle oneffenheden worden hiermee verwijderd en krijgt u een glad en egaal oppervlak. Glad pleisterwerk is een afwerking waarbij de plafonds en muren spiegelglad worden opgeleverd (zgn. “sausklaar”). Na droging kunnen ze dan gesaust of gespoten worden.
Het is een moderne wandafwerking waar steeds meer vraag naar is. Het is tijdloos en in iedere gewenste kleur te sauzen. Een groot voordeel is dat eventuele beschadigingen die er door de loop van de jaren in kunnen komen, gemakkelijk zijn te herstellen, en na opnieuw sauzen niet meer zichtbaar. Tevens is dit ook de beste ondergrond voor muurschilderingen.

Spachtelputz

Spachtelputz is een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddelen (lijm). Het is te verkrijgen in diktes variĆ«rend van 1 tot 4 millimeter (zie foto’s hieronder). Spachtelputz kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur. Ter kleuring worden uitsluitend natuurlijke pigmenten toegepast. De meest gebruikte kleuren zijn wit en extra wit (voor kleurechtheid op oudere wanden). Doordat Spachtelputz uit hoogwaardig materiaal bestaat, kan het ook worden toegepast op buitenmuren. Zo kunnen bijvoorbeeld ook terraswanden en gevelplaten worden afgewerkt met Spachtelputz. Spachtelputz wordt het meest gebruikt binnenshuis.

spachtelputz-1.2mm
1.2 mm korrel
spachtelputz-1.5
1.5 mm korrel
2.0 mm korrel
2.0 mm korrel

 

 

 

 

 

Geinteresseerd? Vraag nu uw offerte aan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top