web analytics
Home / Diensten / Plafond- en Wandafwerking

Plafond- en Wandafwerking

Plafond- en Wandafwerking is een zeer ruim begrip, er zijn verschillende mogelijkheden om een plafond of wand naar uw eigen smaak in te richten. Plafond witten, structuurverven, kwartsen, texen, behangen,.. Het zijn allemaal mogelijkheden om uw wand perfect te maken.

We geven u graag advies over deze diverse type afwerkingen en helpen u met de keuzemogelijkheden.

Sauzen

Over plafondafwerking kunnen we kort zijn. Plafonds worden meestal afgewerkt in een zeer matte latex. De meest voorkomende kleur voor het plafond is wit. Op de muren gaat vaak een kleurtje. De meest geziene tinten in magazine’s als VT Wonen momenteel zijn wit, off-white (RAL 9016) en grijstinten.

Behangen

Behang biedt u de mogelijkheid om uw woning in te richten naar de stijl die u zelf wenst.
Modern en strak, maar ook klassiek of extreme kleuren. Behang is in vele patronen en motieven leverbaar.
Alles is mogelijk!

Glasvezelbehang

Veel gezien in bedrijfsruimte’s of kantoor, maar steeds meer in woningen is momenteel ‘scan’ ofwel glasvezel of glasvliesbehang. De ondergrond moet hiervoor egaal zijn. Als het glasvezelbehang wordt aangebracht geeft dit een naadloze neutrale afwerking van wanden. Het werkt veel oneffenheden in de muur weg en is bovendien scheur-overbruggend, brandvertragend en geluiddempend. Glasvezelbehang wordt geleverd in verschillende structuren en patronen, en geeft een moderne rustige uitstraling. Het is dus zeer geschikt voor het duurzaam bekleden en verfraaien van uw wanden. Glasvezelbehang wordt afgewerkt met een schrobvaste muurverf in elke gewenste kleur. Dit maakt de wanden goed reinigbaar.

glasvezelbehang[1]

 

 

 

 

Overig

Op de pagina’s stukadoorswerkzaamheden en spuitwerk vindt u nog meer soorten wandafwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top